Päiväkotimme tarjoaa laadukasta ja monipuolista varhaiskasvatusta 2-6-vuotiaille lapsille. Tarjoamme myös esiopetusta mikäli esiopetusryhmän minimikoko toteutuu. Päiväkotimme sijaitsee Pollentiellä Hämeenlinnan Voutilassa. Olemme avoinna ympäri vuoden maanantaista perjantaihin 7.00-17.00. Vain arkipyhinä ja juhannus-sekä jouluaattoisin päiväkoti on suljettu.

Henkilökuntaamme kuuluu lastentarhanopettaja, kaksi lähihoitajaa, päiväkotiapulainen sekä emäntä. Joukossamme on myös paljon alan opiskelijoita ympäri toimintavuoden. Koulutettu henkilökuntamme palvelee Teitä ammattitaidolla. Sujuva yhteistyö vanhempien kanssa ja laadukas kasvatuskumppanuus on meille erityisen tärkeää.

Emäntämme valmistaa maistuvat päivän ateriat päiväkodin omassa keittiössä. Meillä syödään maittavaa kotiruokaa ja käytössämme on vain hyvin vähän eineksiä. Terveellisen ja maukkaan ruoan tarjoaminen ja hyvien ruokatapojen opetteleminen on meille tärkeää.

Päiväkodissamme ei painoteta erityisesti mitään tiettyä alaa tai pedagogiikkaa. Meillä liikutaan, askarrellaan, musisoidaan, tarinoidaan ja leikitään monipuolisesti päivittäin. Ulkoilemme päivittäin säällä kuin säällä, pakkasrajat kuitenkin huomioiden talvisin. Pyrimme ulkoilemaan myös mahdollisimman paljon päiväkodin piha-alueen ulkopuolella, käymme esimerkiksi retkillä metsässä ja puistoissa, kävelyretkillä sekä talvisin hiihdetään päiväkodin läheisyydessä. Toiminnassamme on vahvasti mukana Hämeenlinnan kaupungin Satakieli-pedagogiikka.

Lisätietoja päiväkodin toiminnasta ja hoitopaikan varaamisesta saa parhaiten soittaen päiväkodin johtajalle 0442411495 tai sähköpostilla osoitteeseen pkpikkukaramelli@gmail.com. Johtaja on tavoitettavissa puhelimitse parhaiten arkisin 12-14 välisen ajan.