15.1.2019 Pikku Karamelli toivottaa hyvää alkanutta uutta vuotta! Huomaathan, että esikouluhaku on käynnissä! Elokuussa 2019 alkaa Pikku Karamellissa luontoesikoulu mikäli esikouluryhmän perustamiseen vaadittu minimikoko saadaan täyteen! Mikäli haluat hakea lapsellesi esiopetuspaikkaa Pikku Karamellista, täytä ja lähetä "Ota yhteyttä"-osiosta löytyvä yhteydenottolomake tai laita hakemus sähköpostiin pkpikkukaramelli@gmail.com. Viestiin riittää otsikko esiopetuspaikan hakemus, lapsen nimi sekä vanhemman ajantasaiset yhteystiedot.

4.-10.10.2018 Pikku Karamellissa vietettiin eläintenviikkoa. Puhuimme lasten kanssa siitä millaisia erilaisia eläimiä maailmasta löytyy ja luimme paljon eläinaiheisia satuja ja tietokirjoja. Tämän vuoden eläintenviikon "painopisteen" mukaisesti juttelimme lasten kanssa lisäksi lemmikinpidosta, eläinystävän hoidosta ja siitä miksi omasta lemmikistä täytyy pitää huolta. Eläintenviikon kunniaksi päiväkodilla kävi myös eläinvieraita, Nuga-koira ja Sakari-pupu.

14.9.2018 Hämeenlinnan nuorkauppakamari haastoi hämeenlinnalaisia päiväkoteja ja kouluja roskienkeruuseen 15.9. vietettävän Maailmansiivouspäivän kunniaksi. Pikku Karamelli vastasi haasteeseen ja siivosimme lasten kanssa päiväkodin lähistöltä roskia ja kävimme siivoamassa lähimetsämme leikkipaikan roskista.